Rabu, Mei 23, 2012

Ok Doktor !!~

Assalamualaikum Cinta !!~


YoYoo!!~hehe
Bestnye lah idup irah sekarang !!~ Alhamdulilah !!~
Ase bahagia sangat coz ader family n 4we tersayang di samping irah sekarang !!~

***
Tapi 4we irah tuh bukan sekadar 4we tapi dia lah jugak pakar motivasi irah,pakar perunding kesihatan dan juga DOKTOR PERIBADI irah..!!~haha

-----------------
Ary nim irah selseme skit...!!
~ irah sent msj ke dia,,cakap irah bersin dh dekat 10 kali..Lepas tuh dia ape lagi serta merta suruh irah cari ubat selseme..haha!!~ irah pom pergi lah cari..hehe..bukan ape,,takot nnty dia ugut tak nak makan ubat jugak lau irah xmkn ubat..aduyaiii...!!itulah my BF,,!!hehe
HAHAHA
Dia nih jugak tiap kali gayut mesti tnya soalan wajib bgi irah iaitu 
" Sapu xakg ubat??" (hahaha!! tu lah antara soalan yg dia suka tnya)..hehe
Suke sngat ngn ini doktor ,,!!
----------------

Okei laa.!!~
Pep0m dap gak ader doktor peribadi nim !!
Selalu je take care irah !!~ hehe
Mekasih yee doktorku tercinta !!~

 ~~~THE END~~

P/s:
!!~~To My Love~~!!


To My BF :

Mucuk !!
Saya Makan dh ubat akd..!!
Selseme pom dh okeyy ..Alhamdulilah..!!
Terima kasih yee sebb selalu ingtkan saya supaya sentiase makan ubat!!
mekasih syg !!~
Syg Awk !!~





Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...