Rabu, Februari 12, 2014

Lepak with efah & intan

Epy sangat2 ley jumpa ngn my bestfriend is Efah..
dah lme juga ak tak jumpa dia,coz dia belajar kat UUM..
Tapi ary nim kami bertemu dan lepak2 bersama2..suka sangat2..
Kebetulan dah keluar mstilah kami snap2 gambar dlu..








p/s :saya sayang sangat kawan2 sy..kihkih..
^_^


Jumaat, Januari 18, 2013

Coretan cintaku..

Assalamualaikum cinta !!~

Happy sngat hidup irah sekarang kerana dikurniakan insan yg bernama Muhammad Luqman Bin Zakaria..!!~


Alhamdulilah..!!~
Irah syg sngat2 kat Man..!!~
Akgp0m hanya dia di hati irah..hanya cinta dia yg irah dambakan..!!~
Hanya kasih syg dia yg irah perlukan..!!~

***

Sape sangka kam org yg xpnoh kita knl dulu skrg mnjadi org yg paling kita syg..!!~
hehe!!~
Alhamdulilah..Berkat kesabaran irah dulu,,akhirnye mnjadi sesuatu perkara yg amat2 berbaloi..hehe.. :D

***
Dulu hidup irah sorg2 jee..hehe :D
Tapi sekarang idup irah bahagia bersama ngn beliau..hehe :D
Man selalu buat idup irah epy..hehe :D


Happy sngt!!~ Alhamdulilah..
Sekarang Man la pembangkit semangat idup irah..
Dia jugak lah yg selalu buat idup irah happy, sedih,geram,ketawa..hehe
Dia jugak kdang yg selalu jga tentang permakann irah..hehe,,
Akgp0m sekarang irah dah semakin montel..hehe..
Man jugak yg selalu nasihat irah untk pakai ubt sapu malam2...hehe :D

***

***

Dan jugak,,alhamdulilah..Man jugak selalu nasihat irah supaya belajar rajin2..hehe..
Dan jgn bnyk main sangat.!!~
Dan Alhamdulilah..sepanjang kami kapel,,banyak perkara yg telah kami lalui..!!~ :D
Kami belajar idup susah dulu..
Dan sekarang Alhamdulilah idup kami dh semakin baik..!!~
Family kami p0m dh restui hubungan kami,.
Ape yg perlu dijaga adelah batas hubungan kami.. InsyAllah..!!~

***

*Iklan*


Perkara yg paling irah suka tentang Man nim adelah..dia adelah seorg yg tegas..!!~
Tegas sngat2..
Tapi irah lak degil..hehe..
Dah padan lah kang !!~
hehe :D
Man tegas dalam sesuatu perkara..Man selalu nasihat irah gan sungguh2,,hehe :D
Irah kdg2 jugak selalu nasihatkan dia supaya belajar rajin2 dan selalu sokong dia dari belakang..!!~
Dan man nih jugak pantang kalau irah menyampuk bila dia bercakap..hehe..
Tapi irah lak ske menyamput..hehe..serasi lah kang..!!~

***


Kami juga belajar untuk setia,jujur,saling memahami dan saling berterus trg

 ~~ JUJUR~
Man ajar irah agar selalu jujur..jgn pernah ader rahsia antara kami..huhu
dan Alhamdulilah..semua rahsia telah irah luahkan kepadanye.!!~
Dan gitu jugak Man..

~~ SETIA~~
Kami jugak belajar untuk setia..
Alhamdulilah..Man seorg yg setia..Dan irah yakin cinta dan kasih syg dia hanya untuk irah,, :)
Harap ianye berkeklan..!!~

~~BERTERUS TERANG~
Man jugak selalu nasihat irah agar selalu berterus terang..!!~jgn pernah ajar diri untuk pendam segala masalah..Cuba berterus trg agar kami boleh perbaiki diri kami masing2..!!~
Irah jugak kdg2 ase kami nim saling memerlukan dan saling melengkapi..hehe :D

***

pepep0m..irah harap hubungan kami kekal selamanye..Amin..
Irah arap jugak agar hubungan kami kekal hingga ke jinjang pelamin..

 ~~~ LOVE YOU ABG ~~~


Abg..!!~
Yg syg abg...
Abg lah yg terakhir untuk yg..
Dan yg jugk brharap yg lah yg terakhir..
Yg teramat sygkan abg..!!~
Same2 kita doa ye abg bia hubungan kita kekal..!!~ 
Amin..

~~ LOVE U SO MUCH~~





Jalan2 pergi zoo..!!~

Assalamualaikum cinta !!~


***

Pada 5/1/2013 ..
Irah ngan Man ke Mini Zoo kemaman ngan adik2 irah..!!~
Alamdulilah irah ngn man ader rezeki kit..tuh yg bawak adik2 g jln..
Lagipun Man dah janji ngn adik2 irah lau dia ley lesen kereta nk bwak adik2 irah g jln2..hehe
Akhirnye pada tarikh tersebut..irah ngn man bawak adik2 g jln..
hehe :D

Best gak g zoo pada hari tersebut.. release kit tension irah..
Baru lepas exam kang..!!~

***
Pada Mulanye Man mari ambik irah kat Tati..
Then,Kami pergi Ambik Ayu n Kimi kat Dungun..!!~
Alhamdulilah jugak coz cuaca pada hari tuh panas je..!!~
Sampai kat Zoo..!!!~ Man pergi beli Tiket masuk..hehe :D
So lpas tuh bawak lah sep2 nim pergi jalan2 dalam zoo..
Best sangat2 coz ley luangkan mase dengan satu2nye kekasih irah nim!!~ :D

Banyak jugak kami ambik gambar..hehe
Bkn pe ambik gambar bnyk..!!~ sebab irah dan Man dah gak lama xambik gmbr sme2..
Lagipun kami kam bwak jurukamera pada hari tuh..!!~ hehe

>.<

Nih sebahagian gambar Irah gan Man..!!~


* Nim sebelum bertolak !!~ *


*Senyuman kebahagian !!~ *


* With Hakimi Hakim !!~ *


* Abg bersama Adik2ku. *


* Kimi wat nyibuk *


* Abg sepet.. haha *


* Kami Berempat *


* Berehat sebentar sambil bergambar,, >.< *


* Tuh3*


* Gajah laah.. *


* Bergaya yg disebelah *


* Peace *


* Alhamdulilah ditemukan dengan beliau.*


* hehe *


* Ngorat singe *


* Hensem Boy*


* Semoga berkekalan.. Amin*


* Dia suka boros.*


* Bahagia sangat2 bersama Muhammad Luqman *


* Best Friend Abg *


* Orang Pendek ambik gambar.. * 

***

Selepas jalan2 tgk haiwan adik2 irah pergi mandi kat kolam..hehe :D
Happy je semua..

Nih gambar diorang !!~












*** 
Tuh laah gambar diorg..!!` 
Epy je kang !~
Alhamdulilah..Mekaseh sangat2 kau My Love coz sudi bawak adik2 g jalan.. :D
Moga2 Abg dimurahkan rezeki n sucess selalu..Amin 
>.<

***
Sambung balik kish nim..!!~
Selapas pulang dari Zoo..
Hakimi nim ngade2 lak nk g Mesra Mall..!!~
So..nk lepas ajat dia..Man bawak lah jugak kami pergi Mesra Mall..!!~
Alhamdulilah..!!~
Mekaseh sangat2 abg,,!!~~
Yg Hargai sngt2..

***

Lpas pulang dari Mesra Mall kami trus pulang ke Dungun..,
Tapi Kami xmkn pe lagi..hehe :D
Lpas2 sampai kat umah.,.irah p0m mskkan untk Muhammad Luqman..!!~
Irah dh mintak kebenran umi nk ajak Man mkn kat umh..kebetulan mse tuh umi irah ke Kelantan..!~
hehe :D
So..Irah p0m msk lah untk syg irah nim..hehe :D
Masak Mee Rebus.,!!~ hehe :D
Abg memang suke sngt2 irah msk mee rebus..!!~ hehe 
Mekaseh Abg..!!~
Selalu puji yg msk n selalu berselera mkn msakan yg..!!~ Tenkiu..~~

Selepas selesai mkn..!!~
Abg p0m pulang ke rumah dgn selamat..!!~

*** END ***


Abg..!!~ 
Mekaseh sangat2..Coz sudi bwk yg ngn Adik2 pergi jalan2..
Yg syg abg sangat2..Tramat syg..!!~
Yg xsnggup dh idup tnpa Abg..
Yg nk abg lam idup yg.,.!!~
Yg nk Abg jadi yg halal untk yg suatu ary nnti..
InsyAllah..!!~ 
Harap2..Hubungan Kita berkekalan..!!~ 
Amin..!!~

<>
!! Syg Abg..!!


Happy Birthday to Me..!!~

Assalamualaikum cinta,,!!~


Happy Birthday..!!~ hehe :D

Alhamdulilah..besday taun lpas ader lah besday yg paling best bagi irah..
hehe :D
ske sangat2..coz 18/11 irah boleh adiah paling besar lam idup..hehe..
Syukur3..

From sape yee?? hehe
of course my sayam..!!~ hehe

Nie adiahnye..!!~


nih adiahnye..!!~ hehe :D
cantikkan..
Nim lah wt irah pluk tiap2 mlm skrg..hehe
Dia jugak aderlah tempat untuk irah luah perasaan..!!~ hhehe
Alhamdulilah..
Adiah special thun nim..hehe 

***

Then,,irah jugak dapat adiah dari Hasniah, Dalila, Syakirah, Fatin..hehe..
Dan roomate irah jugak belikan kek untuk irah..hehe :D
Alhamdulilah..
Syukur..!!~

*** End **


Abg..!!~
Sayang abg sangat2,,!!~ Maafkan yg lau yg de wat saloh k..
Yg sekarang syg abg sangat2 dah.. :D
Love you,..!!~

Khamis, Januari 17, 2013

Coretanku..!!~

Assalamualaikum cinta..!!~



Aduss..agak lama irah xupdate blog nim kam..!!~
Da 5 bulan dah..hehe
Kesian lak..hehe
soo..Alhamdulilah..
Belajar skrg irah dah nk msuk sem 4..
cepat je mse berlalukan..

***

Dan skarang jugak dah msuk thun 2013.. Alhamdulilah kam..!!~
belum trlambatkan untk irah ucapkan selamat thun baru.. :D
" Happy New Year" 

***


Alhamdulilah jugak..coz skrg hubungan irah ngn Muhammad Luqman berjalan ngn lancar..
Walaupun kdg2 ader jugak msalah..tapi dlm mase tuh jugak  kami selesaikan.. :D
Lagipun Man bukan mcam laki lain..suke eret masalah lama2..
Jenis dia,,ske sentle masalah dlm mse tuh jugak.. :)
Alhamdulilah sangat coz irah skrg ditemukan dengan seseorang seperti dia..
Sayang Muhammad Luqman sangat2..!!~ Love u my dear..!!~
Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...