Jumaat, Januari 18, 2013

Jalan2 pergi zoo..!!~

Assalamualaikum cinta !!~


***

Pada 5/1/2013 ..
Irah ngan Man ke Mini Zoo kemaman ngan adik2 irah..!!~
Alamdulilah irah ngn man ader rezeki kit..tuh yg bawak adik2 g jln..
Lagipun Man dah janji ngn adik2 irah lau dia ley lesen kereta nk bwak adik2 irah g jln2..hehe
Akhirnye pada tarikh tersebut..irah ngn man bawak adik2 g jln..
hehe :D

Best gak g zoo pada hari tersebut.. release kit tension irah..
Baru lepas exam kang..!!~

***
Pada Mulanye Man mari ambik irah kat Tati..
Then,Kami pergi Ambik Ayu n Kimi kat Dungun..!!~
Alhamdulilah jugak coz cuaca pada hari tuh panas je..!!~
Sampai kat Zoo..!!!~ Man pergi beli Tiket masuk..hehe :D
So lpas tuh bawak lah sep2 nim pergi jalan2 dalam zoo..
Best sangat2 coz ley luangkan mase dengan satu2nye kekasih irah nim!!~ :D

Banyak jugak kami ambik gambar..hehe
Bkn pe ambik gambar bnyk..!!~ sebab irah dan Man dah gak lama xambik gmbr sme2..
Lagipun kami kam bwak jurukamera pada hari tuh..!!~ hehe

>.<

Nih sebahagian gambar Irah gan Man..!!~


* Nim sebelum bertolak !!~ *


*Senyuman kebahagian !!~ *


* With Hakimi Hakim !!~ *


* Abg bersama Adik2ku. *


* Kimi wat nyibuk *


* Abg sepet.. haha *


* Kami Berempat *


* Berehat sebentar sambil bergambar,, >.< *


* Tuh3*


* Gajah laah.. *


* Bergaya yg disebelah *


* Peace *


* Alhamdulilah ditemukan dengan beliau.*


* hehe *


* Ngorat singe *


* Hensem Boy*


* Semoga berkekalan.. Amin*


* Dia suka boros.*


* Bahagia sangat2 bersama Muhammad Luqman *


* Best Friend Abg *


* Orang Pendek ambik gambar.. * 

***

Selepas jalan2 tgk haiwan adik2 irah pergi mandi kat kolam..hehe :D
Happy je semua..

Nih gambar diorang !!~












*** 
Tuh laah gambar diorg..!!` 
Epy je kang !~
Alhamdulilah..Mekaseh sangat2 kau My Love coz sudi bawak adik2 g jalan.. :D
Moga2 Abg dimurahkan rezeki n sucess selalu..Amin 
>.<

***
Sambung balik kish nim..!!~
Selapas pulang dari Zoo..
Hakimi nim ngade2 lak nk g Mesra Mall..!!~
So..nk lepas ajat dia..Man bawak lah jugak kami pergi Mesra Mall..!!~
Alhamdulilah..!!~
Mekaseh sangat2 abg,,!!~~
Yg Hargai sngt2..

***

Lpas pulang dari Mesra Mall kami trus pulang ke Dungun..,
Tapi Kami xmkn pe lagi..hehe :D
Lpas2 sampai kat umah.,.irah p0m mskkan untk Muhammad Luqman..!!~
Irah dh mintak kebenran umi nk ajak Man mkn kat umh..kebetulan mse tuh umi irah ke Kelantan..!~
hehe :D
So..Irah p0m msk lah untk syg irah nim..hehe :D
Masak Mee Rebus.,!!~ hehe :D
Abg memang suke sngt2 irah msk mee rebus..!!~ hehe 
Mekaseh Abg..!!~
Selalu puji yg msk n selalu berselera mkn msakan yg..!!~ Tenkiu..~~

Selepas selesai mkn..!!~
Abg p0m pulang ke rumah dgn selamat..!!~

*** END ***


Abg..!!~ 
Mekaseh sangat2..Coz sudi bwk yg ngn Adik2 pergi jalan2..
Yg syg abg sangat2..Tramat syg..!!~
Yg xsnggup dh idup tnpa Abg..
Yg nk abg lam idup yg.,.!!~
Yg nk Abg jadi yg halal untk yg suatu ary nnti..
InsyAllah..!!~ 
Harap2..Hubungan Kita berkekalan..!!~ 
Amin..!!~

<>
!! Syg Abg..!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

boleh ulas tapi jangan terlalu over...dan ckp menda betul...

Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...