Sabtu, Jun 30, 2012

Hangout 27/6/2012

Assalamualaikum cinta



.. :))

Ollaaa!!~
Nim nak cerita satu cerita..iaitu cerita kuor brsama yang tersayang..hehe..
27/6/2012 ary tu irah kuor bersama Man mucuk!!~

..hehe..

Sebenarnye pada hari tersebut irah ke kemaman aderlah untuk hadiri perjumpaan Berneo..hehe..
Lepas je abis perjumpaan irah pom pergi jalan2 ngn Man.!!!~
Kami berdua ke Pantai Kemasik then kami ke Mesramall..
Di Mesramall irah pergi tgk wayang citer Mael Lambong..!!~hehe


Bukti2..hehe

lepas je kami tgk wayang,kami pom terus pergi solat maghrib..
Walaupun jalan2,,soal solat kami xlupa..Alhamdulilah,, :))
Selesai solat kami pom terus makan Pizza Hut,,Dap ah dap ah..hehe

** Di Pizza Hut**

Di pizza hut kami duduk kat table no 22..
sementara tunggu makann sampai kami sembang2 dulu,,hehe,,
lepas tu sampai lah makann yg kami pesan..hehe..
Man nim kam irah ngh diet nim ah yee ajop g mkn sedp2..haha..
so..nak dijadikan cerita xjdi diet lah irah,,haha..


Aduss..perutt banyak kenyang laa..
selesai mkn tuhh kami main lumba mkn Garlic Bread..haha
soo...!!
pemenangnye tentulah irah,,hehe


Yang kanan tuhh yg 4we irah punye..hehe
Yang kiri tuhh yang irah..hehe..
so..i'm Winner..hehe

***
Selesai makan kami pom jalan2 dalam mesra dan luor mesra..Hajat nak tgk wayang se akg...tapi xjadi coz takot xdan mase..hehe..
So..kami pom lepak2 laa sementara umi mari ambik..
pepepom..irah gembira sangat ley kuor ngn man..hehe..





To Bf:


 Mucukk !!!
Terima kasihh yee untuk semuanya..
yg epy sangat ley kuor ngn b..
Yg sayang ngt2 b..
Banyak dah kenangan yg tercipta antara kitaa b..
Arap2 hubungan kita kekal..Amin..
>.<

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

boleh ulas tapi jangan terlalu over...dan ckp menda betul...

Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...