Ahad, Mei 20, 2012

Blog Saya Tak cantik !!~ ^_^

Haiii !! Asalamualaikum cinta !!~


Maaflah yee kepada capew2 yang pernah menerjah blog irah nim !!
Blog irah xlah secantik blog orang lain.
Blog orang lain irah tengok semuanya cantik tapi blog irah tak lah secantik diorang !!~
Lagipon,blog irah nim irah buat sekadar yang irah mampu jee.. (hehe) tapi adelah SESEORANG nim makhluk Allah puji blog irah comeyy!!~~Alhamdulilah~~haha !!

***
Tapi maaflah,kadang2 ayat irah dalam blog min banyak berteraburan kit..haha
Tapi irah xkisah lah,akgpom irah wat blog nim sekadar nak mengisi masa lapang irah jee..!!hehe

***
Dah banyak perubahan yang irah buat kat untuk blog irah nim.
Antaranya :
*Irah dah tukar header baru (header dengan my Mr.Donut)


* Irah tukar Background cam budak2..haha!!
* Irah dah tukar thema dan tulisan yg lebih cantik bgi irah..hehe
*Irah tukar lagu baru dan juga nama cerita yang lebih menarik minat irah iaitu
 "ASTRO AVIRA STORY"
Haha..nama yang sedikit gedik..

***
Walaumacamanpon harap2 bagi sesiapa yang baca blog irah nim,,
Harap kaam0o suka dan fahamlah,,hehe
Selamat membacalah deh !!
Lau xfaham dengan apa yang irah nak sampaikan,,anda komenlah di chat box tu k..hihihi

_-_ the end _-_

p/s :
!!~~To My Love~~!!


To my BF:
Ingat x gambar nim mucuk !!!~~haha..
Omey ngt lesung pipt awk sayam ehh !!~~
...i like..
Miss u always sayamm!!~~
Luv u !!


Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...