Sabtu, April 02, 2011

SyG SaMa mY "TeMaN tApI MeSrA"


Ak nak st0ry kit pasal teman tpi mesra ak...
ak da s0rg best friend laki nihh..
lam rmai2 kwan laki ak,dye lah yang paling rapat ngan ak..
 ak ktemu dia kat satu kem..

  ..kem ESQ..

Kem nih best sangat..ley nngis lau sertai kem nih..ak kat sane nngis lah jugak..tpi kjap je nngisnya..kah8..
Kem nih diadakan di TER iaitu kat trg..sepanjang kem tuh..kami mnginap di Sumai Beach Res0rt..Sumai nih betul2 kat tengah2 bandar Kuala Terengganu..

w0ooo..best betul kem nih,..tpi ak xtaulah knpe agaknya ckgu pilih ak untuk pergi kat kem tuh..akgp0n lam ramai pelajar kat sekolah tuh ak yang ak dihantar untuk ke kem tuhh..dah takdir kali untuk bertemu ngan 'teman tapi mesra' ak..hehe

Mse kat kem tuh ak xbrcakap sngat ngn org..ak wat hal ak jerkk...dari start kem tuh sampailah kem tu berakhir..lpas jerk kem tuh abis..bas kita org dtg agk lambatlah jugak..lpas 2 keadaan mase tuh hujan lebat sangat..smentara tnggu bas yg xsampai2 2..tbe2 ad s0rg mamat nih datang kat ak..mamat tuh ckap ngan ak dan mitak e-mail ak...(mintak e-mail jerk..haha..)..dah orgnya peramah jadi ak sembang jelah ngan dia,,hehe..
begitu lah detik pngenalan ak n " teman tpi mesra" ak ituu..hehe

Biodata "  teman tpi mesra"  ak

Teman ak nih orgnya bekk...(bek lah jugak tpi kdang2 ske kenakan ak..wakaka)
Dia nih jugak orgnya klakar(ske wat law0k cerdik..haha..)
Dia nih jugak kuat ngajukk..(cam ak..keh8)
Tpi yg ak ske sangat sal dia...dia nih orgnya gler misdcall...ske sangat men misdcall2..hehe
Dan jenis take care juga orgnya(take care lah jugak..hehe)
 0rgnya jugak noty dan ape yang penting dye nih sentiasa ada dikala ak sedih dan gembira..hehe..

Tpi ak ngan dye nih kdang2 pernahlah jugak gduh2..
Tpi xlah berpanjangan..just sekejap je..dlm beberpa jam..haha..
Tapi kebiasaannya ak lah yang ske sangat wat hal sampai bergaduh2..hehe..
Tpi walau macamner p0n,,ak syg bangat sama dye nih..syg sbagai teman tapi mesra n kwan bek didunia dan diakhirat..ak harap hubungan persahabatan kami berkekalan selama-lamanya..Amin..






3 ulasan:

  1. mesti nanti cinta akan tumbuh. percayalah ~~ hehehe

    BalasPadam
  2. teman tapi mesra..hehe.. kat kem khidmat negara ke

    BalasPadam
  3. fadhil:xda laa...cinta xkan bertumbuh punyer...sbbnya dia dh ad aweks laa..mner ley jtuh cinta ngan dye..xmungkin laa..hehe..

    m0nster:xda laa...bkn kem khidmat negara laa..kem anjuran negeri..hehe

    BalasPadam

boleh ulas tapi jangan terlalu over...dan ckp menda betul...

Terdapat ralat dalam alat ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...